Single I Travellin’ Blue – Lay Down Knuckle Under

 

‘Travellin’ Blue Kings’ is niet meer, hier komt ‘Travellin’ Blue’

Een gewijzigde bezetting, een vernieuwd repertoire, gepend voor het 3de full album dat de vorige albumtitel “Bending the Rules” nog méér eer zal aandoen, noopten de bandleden tot deze (kleine) naamswijziging.

Gestart eind 2020 als ‘full Belgian’ Travellin’ Blue Kings, kent de band een belangrijke update in het najaar 2023. Resultaat, een indrukwekkende stamboom en stevige adelbrieven: Blues Lee, Last Call, The Electric Kings, The Scabs, Hideaway, Howlin’ Bill, … just to name a few.

Het in 2022 uitgebrachte ‘Bending The Rules’-album kon op meer dan behoorlijk wat airplay rekenen in Europa én de States (61 weken (!) in Roots Music Report’s Top 50 Blues Rock Album airplay chart in de VS) waardoor de band geboekt werd in Frankrijk, Nederland, Duitsland en Noorwegen.

Een kritische blik op het reilen en zeilen in de wereld is nu terug te vinden in ‘Lay Down Knuckle Under’, de 1ste single met Luke Alexander op gitaar en Steve Wouters achter de drums. Meteen ook de 1ste voorloper van het in 2025 geplande 3de album …

Zeg voortaan nooit meer ‘Travellin’ Blue Kings’, maar zeg gewoon Travellin’ Blue

Website: https://www.facebook.com/TravellinBlue

Travellin' Blue - Lay Down Knuckle Under